Facebook

Twitter

YouTube

Facebook

Tilmeld nyhedsbrev

logo

tlf

 • slideshow1
 • slideshow2
 • sliderkillingerniels
 • Gode faciliteter

  Vi har faciliteter som gør det muligt for os at behandle næsten alt på dit kæledyr.
 • Dine dyr, vores ansvar

  Vi sætter en ære i, at kunne hjælpe dig og dit dyr på bedste måde.
 • Din dyreklinik

  Personlig og nærværende dyreklinik.

Velkommen til Dyreklinikken Viby Sjælland

Har dit kæledyr brug for behandling af en dygtig dyrlæge i trygge, sikre rammer? Så er Dyreklinikken Viby en ideel samarbejdspartner.

Vi er en professionel dyreklinik med dygtige medarbejdere, der sætter en stor ære i at behandle dit kæledyr på den bedst mulige måde – og vi råder over de faciliteter, der gør det muligt at behandle næsten alt på dit kæledyr.
Vi er altid indforståede med, hvor stor en betydning dit kæledyr har for dig og din familie. Det ses tydeligt i kvaliteten på den behandling og rådgivning, vi tilbyder.

Kompetent behandling af professionel dyrlæge

Hos Dyreklinikken Viby lægger vi stor vægt på en personlig og nærværende rådgivning og behandling. Du kan altid forvente, at behandlingen foretages med stor respekt og omsorg for dyrene i meget trygge rammer.
Vi er gennem løbende efteruddannelse altid opdaterede på ny viden og nye behandlingsprincipper, så vi er i stand til at tage os af dit dyr på den kærligste såvel som sikreste måde.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere om, hvordan Dyreklinikken Viby kan hjælpe dig og dit kæledyr? Så skal du være mere end velkommen til at kontakte os i dag.
Vi er beliggende i Viby på Sjælland tæt på Roskilde, Ringsted, Borup, Hvalsø, Bjæverskov, Lejre og Havdrup.
Vi stræber altid efter at sikre- eller genskabe livskvaliteten til dit kæledyr gennem kvalitetsbevidst behandling og rådgivning.

Dyreklinikken Viby Sjælland ser frem til at høre nærmere fra dig!